Afbeelding

Dakarbuggy op Gemert Mert 2023

Uit

GEMERT - Gaia Motorsports is terug op Gemert Mert. Het is een zelfstandig raceteam uit Gemert-Bakel, dat zich toelegt op offroadrijden. Gaia Motosports is met name bekend van de deelname aan Dakar, maar doet meer. In juni hebben rijder Jeffrey Otten en zijn navigator  de Breslau Rally (Polen) uitgereden met een nieuwe SSV buggy.

Naast vaste driver Jeffrey Otten stapt er dit jaar een nieuwe navigator in: Olaf Harmsen. Olaf heeft de nodige ervaring als motorcoureur en nam al twee keer eerder deel aan de Dakar. En dat belooft wat. Het doel is om de komende rally’s meer vooraan mee te strijden. En dat start begin oktober want dan staat er een rally op het programma in Marokko. Een goede generale repetitie voor de Dakar 2024.

Naast deze rally’s heeeft Gaia Motorsports ons in augustus ook ingezet op het TT circuit in Assen en de Solexrace voor KiKa en Against Cancer. De volledige opbrengst was uiteraard bestemd voor deze goede doelen. Het Gaia Motorsports team is volop bezig met de voorbereidingen voor de komende rally’s. Met deze rally’s van wereldformaat bereikt ze een enorm groot publiek. “Tijdens Gemert Mert kun je ons mét onze nieuwe buggy vinden op ’t Ridderplein. We vertellen graag over onze ervaringen en de mogelijkheden voor sponsoring.”

Lees ook