Afbeelding

Tuney Thursday met Nick Gusman

Uit

GEMERT - De Amerikaan Nick Gusman staat donderdag 2 november op het podium van De Bunker in Gemert. In zijn repertoire klinkt het geluid van zijn geboortegrond in Zuid-Missouri door.

Nick Gusman tourt op het moment met zijn band door Europa en heeft ook nog tijd om aan reeks solo shows te doen. Op 2 november beklimt hij in die reeks het Tuney podium van de Bunker. Gusman zingt met de soort passie die de meeste artiesten bewaren voor liedjes over liefde en hartzeer, over zwervende honden, rivierboten en het familiehuis in Zuid-Missouri. Dat komt omdat Gusman’s liedjes gaan over liefde en identiteit, vrijheid en andere grote ideeën, verpakt in teksten over dingen die hij in zijn dagelijks leven tegenkomt.
Naarmate zijn schrijf- en uitvoering vaardigheden zich hebben ontwikkeld, heeft hij een even gepassioneerd en groeiend publiek verworven, niet alleen in zijn geboortestad St. Louis, maar in heel de Verenigde Staten. Hij heeft uitgebreid getoerd in het land en opgetreden als voorprogramma voor gevestigde en opkomende artiesten zoals Chris Knight en Charlie Crockett. Het is donderdag showtime vanaf 21.30 uur. Entree is 5 euro.

Team Unlimited staat vrijdag 3 novemberi klaar voor diegenen voor wie het niet eenvoudig is om contacten te leggen, vrienden te maken of om te leren hoe je dat doet. Dat gebeurt met behulp van een spel of gewoon door wat te chillen. De avond is bestemd voor iedereen van 12 jaar en ouder en begint om 19.00 uur.

De Bunker speelt mee met Gemert Weet op zaterdag 4 november, maar is ook open voor een bezoekje aan de bar of om elkaar te ontmoeten.

Lees ook