Afbeelding

Albumpresentatie Evrin in De Bunker

Uit

GEMERT - Het was een langgekoesterde wens van de ongeneeslijk zieke Eefje Terschegget om samen met haar geliefde, Riny Raijmakers, een vinyl-album uit te brengen. Het duo, bekend als Evrin, kondigt nu de release van dat album aan, op 19 november in De Bunker in Gemert.

Wat trekt ons hier uit? En waar wil ik nog mijn bed voor uitkomen? Dat waren de vragen die Eefje Terschegget zich stelde nadat ze in 2021 gediagnosticeerd werd met een zeldzame vorm van ongeneeslijke kanker. “Muziek!”, was haar heldere antwoord. Samen met haar geliefde, Gemertenaar Riny Raijmakers, maakt ze al 11 jaar muziek als het Americana-duo ‘Evrin’. Een lang gekoesterde wens was om een vinyl album op te nemen. “Maar dat is een dure zaak.”

Met hulp van muzikale vrienden, kunstenaars, fotografen en de eigenaar van de opnamestudio, én met ondersteuning via de stichting No Nuts No Glory, is dat ook gelukt. Nu is-ie er!”, jubelt Evrin. “Ons album ‘In the late Innings’, onze nieuwe baby, heeft het licht gezien.” Het album beschrijft de reis die Eefje en Riny doormaakten na de diagnose. Op 19 november vindt de release plaats in De Bunker in Gemert. Het album bestellen kan via een mail naar evrin2@gmail.com. De opbrengsten van het album vloeien terug naar stichting NO Nuts No Glory, laat Evrin weten: “Zodat de cirkel rond is.”

Lees ook