Afbeelding

Wie wordt de Maestro van De Rips?

Uit

DE RIPS - Op zondag 12 november gaan zes Ripsenaren de strijd aan om Maestro van De Rips te worden. Wie gaat er voor de gouden baton? Iedere Maestro zal twee muziekstukken dirigeren bij de Ripse Fanfare. De dirigent die dit het beste kan volgens de driekoppige jury wint de Gouden baton.

Er is ook een publieksprijs voor de dirigent die volgens het publiek het beste is. In juli kregen de zes Ripsenaren in het grootste geheim de eerste grondbeginselen aangeleerd, maar pas vanaf oktober zijn zij de muziekstukken gaan instuderen. 

Kan de huidige Prins van de Streupers en agrariër Mark Heijligers het orkest net zo goed besturen als het Streupersrijk of gaat de jeugdige evenementenmanager Steef van Berlo vol bravoure de leiding geven aan het orkest? Houdt de veelzijdige Daniek van der Burgt de controle over het orkest zoals ze haar taken verdeelt tussen haar kapsalon, de boerderij automaat en het akkerbouwbedrijf? Of is het toch Hans van Heeswijk die het orkest bestiert zoals hij zijn varkensbedrijf runt? Heeft Claudia van den Berg-Linders, de HR-manager bij de dierenartsenpraktijk genoeg hulp gekregen van haar muzikale familieleden? Of heeft Erwin van Bakel als beheerder van Partycentrum D’n Eik tijdens de repetities extra goed geluisterd en kan hij daar zijn voordeel uit halen?
De leden van Concordia hebben de afgelopen weken enorm genoten van de intensieve repetities met de enthousiaste en gemotiveerde Maestro’s. Bent u nieuwsgierig, komt u hen aanmoedigen? Bemachtig nog snel een kaartje, want vol is vol

Het concert start om 14.00 uur in Partycentrum D’n Eik. Kaarten voor 10 euro (voor kinderen van 3-12 geldt een gereduceerd tarief van 5 euro) zijn verkrijgbaar bij Partycentrum D’n Eik of bij Knijnenburg Autobedrijf.
Het kerstconcert van Concordia, samen met Muziekvereniging Elsendorp, is op zaterdag 16 december om 19.30 uur.

Lees ook