Catself.
Catself.

Finsgetinte Tuney Thursday

Uit

GEMERT - Reggae, bordspellen en een dromerige singer-songwriter uit Finland. De Bunker heeft deze week een programma dat voor ieder wat wils biedt.

De Finse singer-songwriter Catself danst op het snijvlak van poëzie, dream pop en Folkmuziek. Zij begeleidt zichzelf op gitaar en piano. Haar publiek herkent zich in de liedjes door haar ongebruikelijke, maar pakkende melodieën, poëtische en slimme teksten en de sprookjesachtige sfeer die ze er mee creëert. Naast sprookjes en andere literatuur, is de grootste inspiratiebron van Catself de natuurlijke wereld met al zijn (im)perfecte wezens, planten en vallende sterren.

Op donderdag 9 november geeft Catself een intiem Tuney Thursday concert bij De Bunker. Het is showtime vanaf 21.30 uur. Kaarten kosten 5 euro.

Ieder tweede vrijdag van de maand is De Bunker het domein van bordspelfanaten. De gamenight is geschikt voor iedereen: van Monopoly-speler tot en met de doorgewinterde Agricola-speler. Jong of oud. Iedereen is welkom, ook diegenen die gewoon een babbeltje willen maken met wat vrienden aan de bar. De Bunker gaat vrijdag 10 november open om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Zaterdag 11 november komen Consciousness en DJ Wrecklizz naar De Bunker voor een heuse Reggaenight. Die belooft swingen op de backbeat van reggae muziek. Roots Reggae Band Consciousness is één van de betere reggaebands die Nederland rijk is. De bandleden van Consciousness zijn voornamelijk afkomstig uit Helmond en omgeving. Consciousness weet het publiek altijd aan het dansen te krijgen met een traditionele mix van roots en reggae met een spiritueel tintje. De omlijsting is in handen van dj Wrecklizz. 

De Bunker is zaterdag open vanaf 20.00 uur en een kaartje kost 6 euro. Achttienminners hebben gratis toegang op vertoning van hun ID.

Lees ook