Afbeelding

Tuney Thursday met Angie Flare

Uit

GEMERT - Komende week staat er weer veel leuks op het sociaal culturele programma van De Bunker in Gemert. Met Angie Flore en PopLokaal On Stage kent het aanbod een hoog lokaal gehalte.

Angie Flare laat zien dat ‘great things come in small packages’. Met haar voorkomen, haar stem en haar liedjes.
Geïnspireerd door de stad Nashville en artiesten als Carrie Underwood en Luke Combs, brengt ze met haar band energieke, gelikte countrypopsongs die je vleugels geven en die nog dagen in je hoofd blijven hangen. Donderdag 25 januari doet ze dat in De Bunker, tijdens een intiem Tuney Thursday concert. Aanvang 21.30 uur. Kaarten 5 euro.

Vrijdag staat de De beste muziek van het beste medium weer centraal tijdens de Vinyl Club. Gast dj’s nemen Bunkerbezoekers mee op een muzikale reis door hun platencollectie. Deze editie komen de letters P, Q en R uit het alfabet voorbij. Deuren open om 20.00 uur. Entree gratis.

Zaterdag 27 januari biedt De Bunker een podium voor Gemerts jongste bands tijdens PopLokaal On Stage. De bandjes van KunstLokaal laten zich zaterdag op een professioneel podium horen. Dit jaar treden natuurlijk weer bands op die al wat jaren gecoacht worden, maar ook kersverse nieuwe bands die nog wat podiumervaring kunnen gebruiken komen aan bod. Het jongste talent aanmoedigen kan vanaf 20,00 uur en de entree is gratis.

Lees ook