Afbeelding

Kraamverhuur rommelmarkt Gemert

Uit

GEMERT - Het is weer zo ver. We zijn weer begonnen met de voorbereidingen van de GAC rommelmarkt. Die vindt dit jaar plaats op 1 april, tweede paasdag 2024. De e-mailtjes zijn nog maar net de deur uit en de eerste inschrijvingen voor het huren van een kraam zijn al binnen.

Gebruikt u uw vakantie voor een grote schoonmaakt? Gaat u de kasten uitruimen en de zolder en garage leeg maken? Daar staat natuurlijk van alles dat u al jaren bewaard en toch nooit meer iets mee doet. Dan is het nu tijd om een kraam te huren op onze gezellige rommelmarkt en zo uw spulletjes aan de man te brengen.

Op tweede paasdag van 10.00 tot 16.00 uur houden we weer een grote rommelmarkt op het prachtige terrein van de Gemertse Atletiek Club.

Deze rommelmarkt is een van de gezelligste uit de regio. Met een groot aantal kramen en een bezoekersaantal van ruim 2500 is dit een zeer aantrekkelijke rommelmarkt voor deelnemers en bezoekers. Als u een kraam huurt kunt u de auto achter de kraam parkeren. Zien we u op maandag 1 april op het terrein van GAC?

Voor meer informatie kunt u naar: www.gacgemert.nl

(Advertorial).

Lees ook