Afbeelding
Ronald Vonk

Creatieve boek- en albumpresentatie The Bullfight

Uit

GEMERT - Tijdens het Kunstcafé van Bibliotheek de Lage Beemden op 19 februari latat The Bullfight in JC De Bunker in Gemert het nieuwste album Amen, Demon horen, dat verschijnt op cd en vinyl. Het album is onderdeel van een multimediaal project.

Gitarist en toetsenist Thomas van der Vliet brengt namelijk ook zijn debuutroman, Het Interview, uit. De muziek van het album is de soundtrack en speelt af onder het luisterboek, dat is ingesproken door de winnaar Poelifinario 2022: Alex Roeka. De roman is verfraaid met linosnedes van de Parijse kunstenares Hélène Bautista. Het belooft een creatieve boek- en albumpresentatie te worden, waar livemuziek, poëzie en een luisterboek bij elkaar komen.

De zeer getalenteerde groep gooide in 2019 en 2022 hoge ogen met hun crossmediale projecten over Murder Ballads en Spoken Word. De band werkte hiervoor samen met vele kunstenaars en muzikanten, zoals Barry Hay, Spinvis, Henry Rollins, Alex Roeka en David Boulter van Tindersticks. 

De avond begint om 20.00 uur in de Bunker in Gemert. Kaartjes kosten 5 euro en zijn te koop via www.bibliotheekdelagebeemden.nl. Dit Kunstcafé wordt georganiseerd door Cultuurhuis De Eendracht, Kunstlokaal, JC De Bunker en Bibliotheek de Lage Beemden.

Lees ook