Afbeelding

Outdoor Party bij Handelse optocht

Uit

HANDEL - Op maandag 12 februari trekt de optocht met de mooiste praalwagens weer door de straten van het Bergkneuterrijk in Handel. Dit jaar met een spetterende outdoor-party, georganiseerd door KS De Bergkneuters. 

Het wordt een dag vol plezier voor jong en oud. Om 13:30 uur vertrekt de Handelse optocht, met praalwagens, vrolijke muziek en enthousiaste deelnemers. Ook de deelnemers van de Bergkneuter Academy zijn weer van de partij. Dit jaar met grotere wagens dan ooit! De route start bij het Mariahofke, en loopt via de OL Vrouwestraat, de Pastoor Castelijnstraat, Rector Meeuwsstraat en Rector Aldenhuysenstraat terug richting de kerk. 

Tijdens de optocht vindt op het kerkplein een sfeervolle outdoor-party plaats. Foodtrucks bieden heerlijke lekkernijen en je kunt de praalwagens van dichtbij bewonderen terwijl ze langs het plein trekken.

Na de optocht sluiten de wagens aan op het kerkplein, zodat je ze rustig van dichtbij kunt bekijken. Om 18.00 uur verplaatst het feest zich naar residentie De Bron, waar binnen de prijsuitreiking plaatsvindt. Welke groepen gaan er dit jaar met de titel vandoor?

KS De Bergkneuters nodigt iedereen van harte uit om deel te nemen aan dit feestelijke evenement. Kom op maandag 12 februari met vrienden en familie naar Handel en beleef een onvergetelijke dag vol carnavalsvreugde!

Lees ook