Afbeelding

Brothers of Blues bij Time Out Gemert

Uit

GEMERT - De bluesband, Brothers of Blues, zal op zaterdag 25 mei een sensationeel optreden verzorgen bij Time Out in Gemert. Deze avond biedt de band een onvergetelijke ervaring, waarin het publiek wordt meegenomen op een muzikale reis vol passie en emotie.

Met een unieke mix van blues, rock en soul heeft Brothers of Blues een reputatie opgebouwd als een van de meest opwindende live acts van het land. De band staat garant voor een avond vol energieke nummers, meeslepende solo’s en ongeëvenaarde improvisatie. Brothers of Blues staat bekend om hun diverse repertoire, variërend van authentieke bluesklassiekers tot eigenzinnige interpretaties van moderne hits. Met elk nummer weten ze het publiek te betoveren en mee te slepen in de rijke wereld van de blues.

Wat dit optreden nog specialer maakt, is de toegangsprijs. Terwijl elders in het land het drievoudige wordt gerekend voor vergelijkbare shows, houden we het hier betaalbaar voor de hometown fans. Voor slechts €15,- kunnen muziekliefhebbers genieten van een avond vol energieke live muziek en onvergetelijke momenten.

De zaal opent om 20:30 uur en het optreden is toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder.

Brothers of Blues heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een onmisbare speler in de Nederlandse muziekscene. Vorig jaar behaalden ze een indrukwekkende tweede plaats tijdens het SBS6 programma “de Battle of the Bands”, wat hen de kans bood om op te treden in de Ziggo Dome voor een groot publiek. Hun constante groei en toewijding aan hun vak maken dit optreden bij Time Out Gemert een niet te missen evenement. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.time-out.nl.

Lees ook