Gekiekt in het Gemerts Nieuwsblad (1)

GEMERT – Gekiekt in het Gemerts Nieuwsblad? In ons digitale fotoarchief staan duizenden foto’s. Vandaag een selectie uit de kranten van januari 2008 (week 1 en 2) . Klik op de foto als je de hele afbeelding wilt zien.

Prinsenpaar KansPlus bekend

GEMERT-BAKEL – Martijn Smulders en Emma van Krey zijn het nieuwe prinsenpaar van KansPlus Gemert-Bakel, Laarbeek en Boekel. Zij worden bijgestaan door adjudant Berry Gruijthuizen. Jo van Es (RJ Foto Video) maakte een mooie fotoreportage. In de Kokse Hoeve in Gemert werd vrijdag eerste afscheid genomen van prins Maurice Heijligers, Prinses Miranda Siroen en Adjudant […]

Drukke zondag Winterpleinfestijn Gemert

GEMERT – Een drukke zondag voor het Winterpleinfestijn. Het was naar een vrij stukje ijs op het bevroren dorpsplein van het Boerenbondsmuseum. Marcel Bosmans maakte een fotoreportage. bekijk ook het filmpje op onze Facebookpagina.

Kerst Event Hartje Gemert 2017

GEMERT – Hartje Gemert kleurde rood tijdens het jaarlijkse Kerst Event. Duizenden mensen volgden zondag het lint van kerstkraampjes in de centrumstraten. Koorzangers, dansers, kerstelfen en de kerstman begeleidden de wandeling. Marcel Bosmans maakte een fotoreportage. Check ook de filmpjes op onze Facebookpagina.

Intocht sint en pieten Hartje Gemert 2017 (foto’s)

GEMERT –  Sint en pieten hebben zondag hun intocht gemaakt in Hartje Gemert. Burgemeester Michiel van Veen verwelkomde de Spaanse gasten op het Ridderplein. Jo van Es (RJ Foto Video) maakte deze prachtige fotoreportage. (Klik op de foto als je de hele afbeelding wilt zien).

Slapen op school in Gemert

GEMERT – Slapen op school. Voor leerlingen van de Petrus Dondersschool in Gemert ging deze droom donderdag in vervulling. Met de Petrus Dondersnacht vierde de school voor speciaal basisonderwijs het 65-jarig bestaan. De nacht begon met een lampjestocht. Daarna kwam de ijscowagen voorrijden en stonden er spelletjes op het programma. Voor het slapengaan werden de […]