De Korfrakkers naar koppositie

ERP – Bar en boos waren de weersomstandigheden afgelopen zondag. De sneeuwbuien en ‘code oranje’ trotserend reden de dames van De Korfrakkers in ruim anderhalf uur vanuit Erp naar Groesbeek om te korfballen tegen Spes.

Spanning tot de laatste seconde bij MKV

MILHEEZE – MKV 1 mocht afgelopen zondag door de sneeuw naar Deurne. Hier hadden de dames een uitwedstrijd tegen DOT uit Vlierden. MKV stond op de eerste positie in de poule en DOT op de tweede. Het was dus een echte derby.

Gemert sluit af voor eigen publiek

GEMERT – Gemert sluit de eerste seizoenshelft komende zondag af met een thuiswedstrijd tegen Groene Ster. Dat is een lastige opponent, die het dit seizoen verrassend goed doet, resulterend in een vierde plaats op de ranglijst.

ShowTwirl scoort bij NK Majorette

BAKEL – Op zaterdag 9 december namen de dansers van ShowTwirl Musis Sacrum Bakel deel aan het NK Majorette KNMO 2017 in Meppel. Na een flinke vertraging onderweg door het heftige winterweer, moesten zij supersnel van start. Allereerst was Tessa Pekx aan de beurt met haar solo, en zij heeft het heel goed gedaan met […]

Dames Tremeg winnen

GEMERT – Afgelopen zondag speelden de dames van Tremeg hun thuiswedstrijd tegen Aristos uit Best. Voor Tremeg een wedstrijd waarin ook aan het doelsaldo gedacht kon worden. Aristos staat op de één na laatste plaats op de ranglijst.

WAC Gemert Wedstrijd van de Week

GEMERT – Wereldwinkel, het team van deze week, speelde op deze donderdag haar wedstrijd tegen het team van La Gondola/Crazy Air. De WAC Gemert Wedstrijd van de Week is daarmee een duel uit de onderste helft van de tweede klasse.

Weer kerstloop in Gemert

GEMERT – Voor veel mensen is het inmiddels een echte kerst-traditie geworden: hardlopen op Tweede Kerstdag rond het Gemertse kasteel. De voorbereidingen zijn in volle gang om deze kerstochtend wederom een succes te laten zijn voor deelnemers en toeschouwers. Dit jaar worden weer rond de 400 deelnemers verwacht, van jong tot oud en van topper tot recreant.

Dames Habo winnen opnieuw met groot verschil

BOEKEL – Dit weekend was MIC de tegenstander van de dames van Habo’95 in sporthal de Burgt. MIC had niet veel klaar gemaakt in de hoofdklasse, waardoor ze op de laatste plaats staan. Maar plotseling was daar vorige week een ruime overwinning op BEVO, op dat moment de nummer één op de ranglijst.

Pieten bij Were-Di

GEMERT – Afgelopen zaterdag begonnen de mini’s (CMV) van volleybalvereniging Were-Di aan hun wekelijkse training op zaterdagochtend.