Klaar voor de klassieker

GEMERT – MAC Sint Christoffel is klaar voor de Gemert klassieker. Het Open Nederlands Kampioenschap Motorcross gaat komende zondag 25 februari van start op circuit Wolfsbosch. Voorzitter Arie Crooijmans

Arie Crooijmans is een drukbezet man. Op dit moment de voorzitter van MAC St.Christoffel, maar dat was hij niet altijd. Half jaren 80 zelf fervent crosser onder de vlag van de MON. Hij maakte het tot de 500cc promotie, maar moest tot zijn grote spijt vanwege een zware blessure afhaken. De open kuit heelde na zeer lange tijd dan wel volledig, maar toch hield hij de wedstrijdcross voor gezien. Zware blessures passen ook niet echt bij het werken in het ouderlijk bedrijf. Omdat hij de sport niet echt uit wilde hielp hij Gaston Thonies met een motor en stond hem bij als monteur. Ook aan dat avontuur kwam eerder dan verwacht een eind wegens blessures.

Kennismaking golfvereniging drukbezocht

BAKEL – Op zaterdag 17 februari vond op de driving range van golfbaan Stippelberg een kennismakingsgolfclinic plaats. Leden van de golfvereniging hadden hun familie, vrienden en kennissen hiervoor kunnen uitnodigen. En daar werd gretig gebruik van gemaakt, Er waren maar liefst 45 deelnemers, die zich graag de eerste beginselen van het golfspel wilden laten uitleggen.

Dienstenveiling Hockeyclub Gemert

GEMERT – Het zal niemand ontgaan zijn dat HC Gemert dit jaar vijftig jaar bestaat. Het gehele seizoen worden er mooie, feestelijke en sportieve activiteiten georganiseerd. Op zaterdag 10 maart staat de eerste feestelijk avond op de agenda. Die avond organiseert HC Gemert de jubileum dienstenveiling. Er zijn door ondernemers die de club een warm […]

Boekel Sport naar grote overwinning

BOEKEL – Nog maar net hersteld van de carnavalsinspanningen. Helemaal onderaan op de ranglijst. Aanvoerder Jelle Bouwmans op de tweede dag van zijn skivakantie zwaar geblesseerd met het vliegtuig weer naar huis terug. Bepaald geen optimale trainingsomstandigheden voor Boekel Sport in deze natte en koude periode.

WAC Gemert Wedstrijd van de Week

GEMERT – De donderdagavond na carnaval stond bij WAC Gemert in het teken van bekervoetbal voor een plaats in de volgende ronde. Eersteklasser Happy boys 2 moest de degens voor de grote beker kruisen met hoofdklasser Dumphandel van den Biggelaar.

De Korfrakkers wint doelpuntarm duel

ERP – Zondag 18 februari stond de wedstrijd Be Quick tegen De Korfrakkers op het programma. Na al het gefeest met carnaval was het nu weer tijd voor serieuze zaken. De wedstrijd startte om 14.45 uur in De Geert in Geffen.

Handel stunt tegen Sparta’25

HANDEL – Na de carnavalsperiode stond voor Handel de kraker tegen Sparta’25 op het programma, de landskampioen van weleer uit Beek en Donk. De vraag was wat Handel in zou kunnen brengen tegen deze Beek en Donkse ploeg die de ambitie heeft dit jaar kampioen te worden.