Jubileum GLTV 50 jaar (1)

GEMERT – GLTV viert dit jaar het 50-jarig bestaan. In een reeks artikelen wordt de geschiedenis van GLTV verteld. Deze geschiedenis zal met verhalen van enkele markante leden worden opgeluisterd. Vandaag deel 1.

Loeka Thonies zevende

BOEKEL – De Boekelse motorcrosser Loeka Thonies heeft bij het Open Nederlands Kampioenschap in Westerbork een zevende plaats weten te behalen.

Gemert voor belangrijke week

GEMERT – De selectie van Gemert staat voor een belangrijke week. Zondag spelen de mannen van trainer Dennis Dekkers thuis tegen rksv Nuenen, waarna een paar dagen later (donderdag 26 april om 20 uur) de bekerkraker tegen medehoofdklasser Groene Ster op het programma staat.

Samen sporten op Koningsdag

GEMERT – De Gemertse Atletiek Club (GAC) organiseert op Koningsdag weer de jaarlijkse wedstrijd op sportpark Molenbroek aan de Drs. Swildenstraat te Gemert. GAC nodigt alle leerlingen van de basisschool uit om hieraan deel te nemen.

Derde editie van de Gemert City Run op zaterdag 26 mei

GEMERT – Gemert loopt letterlijk en figuurlijk warm voor de derde editie van de Gemert City Run op zaterdagavond 26 mei. De organisatie streeft opnieuw naar een mooi sportief evenement waarbij Gemert, landelijk flink op de kaart wordt gezet. Zo komen de deelnemers dit jaar uit Groningen tot Maastricht naar het gezellige Gemert om 1500 meter, 5 of 10 kilometer hard te lopen.

Toer en Wielerclub Gemert in het nieuw

GEMERT – Al 20 jaar heeft TWC Gemert en goeie relatie met Jumbo supermarkt Gemert. “Dat was een van de redenen om weer voor 5 jaar een overeenkomst met elkaar aan te gaan”, zei Maikel de Rozario, manager van de vestiging in Gemert Met nieuwe kleding, gesponsord door de supermarkt, gaat de vereniging op naar […]

Korfrakkers weet goede lijn niet door te zetten

ERP – Zaterdag 14 april kwam Rosolo uit Reusel op bezoek bij De Korfrakkers in Erp. Deze twee ploegen troffen elkaar voor het laatst in de play-offs. De Korfrakkers wist toen tot twee keer toe e winnen. Zaterdag was het wederom een belangrijke wedstrijd. Beide ploegen hebben de punten nodig in de strijd om een top-vier klassering.

Enerverende remise Venhorst

VENHORST – De wedstrijden tussen Venhorst en Margriet staan, zowel uit als thuis, al jaren garant voor spanning. Zondag was het voor Venhorst weer belangrijk om zeker niet te verliezen bij Margriet, zodat de zes punten voorsprong op de tegenstander gehandhaafd zou blijven.