Certificaat voor PHV Eenheid Overwint Handel

HANDEL – De heer Van Bokhoven, lid van PHV Eenheid Overwint Handel, ging met zijn hond Kira naar de keuring te Heeswijk Dinther om het felbegeerde certificaat politiehond 1 te halen. Op vrijdag 29 september werd om 9:30 uur begonnen aan het voorprogramma, waar nogal wat puntjes verspeeld werden, mede doordat de geleider wat nerveus […]

Teleurstelling voor Loeka Thonies op thuisbaan

BOEKEL – Loeka Thonies heeft in de laatste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap in zijn eigen Boekel een zesde plaats behaald. Hij stond bij deze thuiswedstrijd gemotiveerd aan de start om zijn seizoen goed af te sluiten. In de eerste manche pakte Loeka geen goede start, waardoor hij een inhaalrace moest rijden. Ondanks dat […]

Eén jaar sportief wandelen

GEMERT – Ruim één jaar geleden werden er plannen gesmeed om bij de Gemertse Atletiek Club een groep Sportief Wandelen op te richten. Iets wat er binnen de vereniging nog niet was en waar wel perspectief in werd gezien.

Boksen in Gemert

GEMERT – Boksen is een sport die super is voor de conditie. Iedereen die flink wat calorieën wil verbranden en tegelijkertijd wil leren hoe zichzelf te verdedigen, kan eens bij de Gemertse Boksclub gaan kijken. Elke les wordt gewerkt aan uithoudingsvermogen, krachtopbouw, bokstechnieken en tactiek.

Habo’95 thuis op waarde geklopt tegen DWS

BOEKEL – Na het gelijkspel vorige week tegen Gemini, stond afgelopen zaterdag weer een thuiswedstrijd op het programma voor Habo’95. Het Schiedamse DWS was afgereisd naar sporthal De Burcht. Op papier zouden beide teams aan elkaar gewaagd moeten zijn. Trainer Damir Josipovic kon voor deze wedstrijd ook weer een beroep doen op Twan Schwanen (schorsing) en Luuk van den Berg (teenblessure). Daar tegenover moest Habo Job van Haandel missen wegens een enkelblessure.

Grote winst voor De Korfrakkers

ERP – Zondag stond voor De Korfrakkers uit Erp de zevende en laatste wedstrijd van de eerste helft van de buitencompetitie op het programma. Dit keer een streekderby voor de dames uit Erp tegen Prinses Irene uit Nistelrode. Er moesten punten gepakt worden om aansluiting te houden bij de top vier.

Kampioenen bij JES

VENHORST – Zowel de E1 als de B1 van korfbalvereniging JES uit Venhorst zijn kampioen geworden in hun klasse. Dat werd gevierd met vlaggen en bubbels. Worstenbroodactie Jeugdleden van JES gaan zoals elk jaar weer rond in Venhorst met worstenbroodjes van Bakker Van de Ven. Dit jaar kunnen de inwoners hen op zaterdagmorgen 21 oktober […]

Opnieuw geen punten voor Boekel Sport

BOEKEL – Zelfs een verdubbeling van het aantal doelpunten voor was zondag voor Boekel Sport niet genoeg om iets aan het puntenaantal te veranderen. Ook een onverdiende nederlaag levert namelijk geen wedstrijdpunten op.

Gemert ontvangt Woezik

GEMERT – Gemert heeft zich opgewerkt tot gedeeld koploper in de hoofdklasse B als komende zondag sc Woezik op bezoek komt. De Wijchenaren pakten afgelopen zondag hun tweede overwinning van het seizoen in het duel met Juliana’31.