Bedrijvengids

Gemert Media B.V.

Mediamakers die meedenken!

Meedenken. Dat vinden wij belangrijk. Gemert Media maakt het voor jou mogelijk Aan 'kan niet' hebben we een hekel bij Gemert Media. Wij denken liever in oplossingen. Gemert Media gaat graag de uitdaging aan.

Gemerts Nieuwsblad

Het Gemerts Nieuwsblad was de eerste uitdaging voor mediamakers Rob Vlemmings en Marcel Bosmans. Gemert Media nam het huis-aan-huis-blad in 2015 over en maakte er weer een lokaal A-merk van.

Gemertsnieuwsblad.nl

Aan Gemerts Nieuwsblad is met de nieuwssite gemertsnieuwsblad.nl een digitaal succesnummer toegevoegd. Online en offline is Gemerts Nieuwsblad de plaatselijke marktleider in nieuws- en informatie en business-to-consumer-advertising.

BV Magazine

In 2017 is het portfolio uitgebreid met het business-to-businessblad BV Magazine.

Jan en Jan Media (onderdeel van Gemert Media B.V.)

Meedenken. Dat vinden wij belangrijk. Jan en Jan Media maakt het voor jou mogelijk Aan 'kan niet' hebben we een hekel bij Jan en Jan Media. Wij denken liever in oplossingen. Jan en Jan Media gaat graag de uitdaging aan.

Weekblad De Brug & De Rosbode

Weekblad De Brug en De Rosbode waren de eerste uitdaging voor mediamakers Jan van de Vossenberg en Jan Forman. Jan en Jan Media nam de huis-aan-huis-bladen in 2015 over en maakten er weer een lokaal A-merk van. Sinds 2020 is Jan en Jan Media een onderdeel van Gemert Media B.V.

Weekblad-debrug.nl | deRosbode.nl

Aan Weekblad De Brug is met de nieuwssite weekblad-debrug.nl een digitaal succesnummer toegevoegd. Online en offline is Weekblad De Brug de plaatselijke marktleider in nieuws- en informatie en business-to-consumer-advertising. Aan De Rosbode is met de nieuwssite derosbode.nl een digitaal succesnummer toegevoegd. Online en offline is De Rosbode de plaatselijke marktleider in nieuws- en informatie en business-to-consumer-advertising.

Beleef Magazine Rosmalen

In 2018 is het portfolio uitgebreid met het Lifestyle magazine Beleef Rosmalen Magazine.

Gemert Media

Vanaf de start is Gemert Media meer dan een uitgeverij alleen. Gemert Media bedient bedrijven, organisaties en instellingen op maat met crossmediale oplossingen, drukwerk, opmaak en huisstijlontwerp, copywriting, fotografie, magazines en specials.

Contactgegevens

Gemert Media B.V.

Vliet 20

5422VV Gemert

Tel 0492-371111

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.30 - 17.30 uur
08.30 - 17.30 uur
08.30 - 17.30 uur
08.30 - 17.30 uur
08.30 - 17.30 uur
Gesloten
Gesloten