Colofon

Gemertsnieuwsblad.nl is de nieuws- en informatiesite van Gemert Media BV, uitgever van het Gemerts Nieuwsblad. Gemertsnieuwsblad.nl is een proactieve portal voor en door de gemeenschap, gericht op de gemeenten Gemert-Bakel, Boekel, Laarbeek en de kernen Erp, Boerdonk en Keldonk.  24 uur per dag online en wereldwijd beschikbaar.

Redactie:  Gemert Media Vliet 20 5422 VV Gemert.  Tel. 0492-371111 (tijdens kantooruren). E-mail redactie@gemertsnieuwsblad.nl.

Gemerts Nieuwsblad gaat 2021 met één editie in

Het Gemerts Nieuwsblad start in 2021 met één editie per week. Die krant verschijnt, zoals vertrouwd, elke dinsdag en blijft huis-aan-huis bezorgd worden in het huidige verspreidingsgebied.

Het meest gelezen lokale nieuwsmedium valt ook het komende jaar gratis in de bus. Het gemeentenieuws van Gemert-Bakel verhuist mee naar de midweek. De deadline voor het aanleveren van advertenties en kopij blijft maandagmiddag 12.00 uur.

“Door de uitbraak van corona en de gevolgen die dit heeft, zijn veel winkels, horeca en podia gesloten en gaan veel activiteiten niet door. Daardoor zijn er minder advertenties en berichten vanuit de gemeenschap en de kranten minder dik dan we gewend zijn”, leggen makers Marcel Bosmans en Rob Vlemmings uit. “We gaan daarom het nieuwe jaar in met één krant per week die wat meer volume heeft. Zo kunnen we, ook in deze lastige tijd, in een goede nieuws- en informatievoorziening voor Gemert-Bakel, Boekel en omgeving blijven voorzien en een volwaardig podium blijven bieden aan lezers, adverteerders, verenigingen en organisaties.”

Met het Gemerts Nieuwsblad is een hoog effectief bereik gegarandeerd. “Aangevuld met onze nieuwssite www.gemertsnieuwsblad.nl en de daaraan verbonden social media kanalen kunnen we doorlopend nieuws- en informatie voor en door de gemeenschap brengen. Zo blijven we samen meebouwen aan een sterkere samenleving.”