Bedrijvengids

Vloerenland

Vloerenland: vloeren, vloeren en nog eens vloeren!

Vloerenland is door haar specialisatie in vloeren in staat gebleken haar ambachtelijke kwaliteit blijvend te garanderen, door scholing van haar vakmensen en het continu te zoeken naar de modernste vloeren en de laatste legtechnieken. Al meer dan 25 jaar leveren en plaatsen wij vloeren bij particulieren, bedrijven en overheden.

Familiebedrijf

Wij zijn een ambitieus familiebedrijf en kwaliteit staat voorop. Ons team bestaat uit betrokken vakmensen, onze  ervaren adviseurs en vloerenleggers worden continu bijgeschoold en werken al decennia met veel plezier in de vloerenbranche. Met persoonlijke aandacht voor onze klanten staan wij garant voor zorgeloze vloeren.

Alles onder één dak

Je kunt online en in ons Experience Center XXL een vloer kopen. Wij plaatsen alle soorten vloeren, daarnaast helpen wij 'Doe het zelvers' op weg bij het kiezen van de juiste vloer. Als vloerenspecialist leveren wij pvc vloeren, houten vloeren, laminaat, trappen, tapijt, tapijttegels en vinyl.

Waarom Vloerenland

Nou, als speciaalzaak hebben wij een duidelijke keuze gemaakt: een specialisatie in vloeren. We doen ons werk met passie en plezier, waardoor wij er zeker van zijn dat wij jou op alle mogelijke manieren gaan verrassen: qua advies, ons aanbod in vloeren, onze kwaliteit van werken en servicegraad.

Traprenovatie

Met traprenovatie op maat bieden wij een uitgebreid assortiment aan. Onze monteurs renoveren alle soorten trappen die toe zijn aan een facelift voor het leven.

Vloerinspecties

Wij gaan nooit over een nacht ijs, want bij renovatie- en nieuwbouwprojecten schakelen wij regelmatig een externe specialist in om de nieuwe en bestaande vloeren te inspecteren. De offerte wordt gemaakt aan de hand van het verkregen inspectieverslag, waardoor klachten bij ons nihil blijven.

Garantie op arbeid

Bij ons koop je zonder risico, omdat wij naast de gebruikelijke fabrieksgarantie 2 tot 5 jaar garantie op arbeid en mocht er onverhoopt iets gebeuren dan lossen wij dat netjes op!

Experience Center XXL

Nieuwsgierig? Kijk dan op de website www.vloerenland.com.

Of bezoek of Experience Center XXL in Beek en Donk, regio Eindhoven. Je kunt altijd binnenlopen, maar als je er zeker van wilt zijn dat wij alle tijd voor je hebben, maak dan even liever een afspraak. Wij helpen jou graag verder bij het vinden van jouw droomvloer.

Vloerenland.com

Beekerheide 28
5741 HC Beek en Donk
T. 0492- 319015

Contactgegevens

Vloerenland

Beekerheide 28

5741HC Beek en Donk

Tel 0492-319015

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
09.30 - 17.00 uur
09.30 - 17.00 uur
09.30 - 17.00 uur
09.30 - 17.00 uur
09.30 - 16.00 uur
Gesoten