Afbeelding

Wereld Boekenmarkt in Huize Padua

Nieuws

BOEKEL - Voor de tweede keer organiseert Wereld Boekenmarkt deze tweedehands boekenmarkt. Dit jaar is de locatie zaal Brouwershof in Huize Padua. Er zijn boeken, puzzels, LP’s, CD’s en veel meer te vinden, waaronder veel kunstboeken.

Het goede doel van Wereld Boekenmarkt is dit jaar Stichting Britt Helpt. Deze stichting verbetert de leer- en leefomstandigheden van kinderen in Zuid-Afrika, én stimuleert de betreffende leefgemeenschappen zodat zij de geboden kansen zo optimaal mogelijk onderhouden en kinderen zich blijvend (kunnen) ontwikkelen. 

Alle artikelen op de markt zijn van goede kwaliteit en zijn netjes gesorteerd. Er is ook veel variatie. In het bruin café is er de mogelijkheid om een consumptie tegen betaling te nuttigen. Boeken kosten 4 euro per kilo en de entree bedraagt 2 euro per persoon. De markt is geopend op vrijdag 19 januari van 18.30 tot  21.00 uur, en op zaterdag 20 en zondag 21 januari van 11.00 tot 16.00 uur. Adres is Kluisstraat 2 te Boekel. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Lees ook