Afbeelding

Voordelig een bus huren in Rotterdam

Ondernemend

Op zoek naar een bus huren in Rotterdam en omgeving? Of je nu op zoek bent naar een busje om goederen te verhuizen, of samen met vrienden een weekend Rotterdam wilt ontdekken. Bij Autohopper vind je de juiste bus voor ieder project. Meerdere bussen van deze autoverhuurder zijn geschikt voor het B-rijbewijs, waardoor je probleemloos achter het stuur stapt. Zo kun je geheel op je eigen tempo de havenstad beleven. Meer weten? Zoek dan in Google op de zoektermen Bus huren rotterdam of lees deze tekst verder.

De voordelen van een bus huren in Rotterdam bij Autohopper

Met maar liefst twee vestigingen in Rotterdam is er altijd een Autohopper bij jou in de buurt. Iedere bus die je huurt bij Autohopper is maximaal twee jaar oud. Zo ga je te alle tijden veilig de weg op. Bovendien zijn de voertuigen luxueus uitgevoerd, waardoor je geniet van alle comfort tijdens de reis. De tarieven van Autohopper zijn bovendien voordelig. Zo rijd je al € 64,- per dag in een bestelbus. De verplichte kosten bevinden zich al in de prijs, waarbij je de eerste honderd kilometer dagelijks van Autohopper gratis ontvangt. Het enige wat je zelf moet verzorgen, is de brandstof.

Twee vestigingen van Autohopper in Rotterdam

Autohopper heeft twee verschillende vestigingen in Rotterdam:

Autohopper Rotterdam Alexandrium

Autohopper in Alexandrium bevindt zich op de Dinkel 5 in Rotterdam. Je bereikt het autoverhuurbedrijf gemakkelijk via het treinstation Rotterdam Alexander of metrostation Nieuw Verlaat. Deze vestiging biedt allround verhuur aan, waardoor je voor een bestelbus of huurauto hier een uitstekende kans van slagen hebt. Bovendien biedt Autohopper in Rotterdam Alexandrium meerdere opties voor de zakelijke huurder. Zo leveren zij een shuttle service naar de vlakbij gelegen luchthaven, hebben zij meerdere vormen van shortlease en kunnen zij de bestelwagen halen en brengen op locatie.

Autohopper Rotterdam Blijdorp

Gevestigd op slechts tien minuten afstand van het treinstation Rotterdam Centraal vormt deze vestiging een uitstekende uitvalsbasis om de metropool te verkennen. Bovendien liggen de uitvalswegen A13 en A20 om de hoek, waardoor je meteen naar je plaats van bestemming kunt rijden. Of je nu één dag een bus wilt huren in Rotterdam, of twee jaar over een huurauto wilt beschikken. Bij Autohopper in Rotterdam Blijdorp is er altijd een auto die bij jouw wensen past.

Bekijk meteen het aanbod van Autohopper

Je bestelt eenvoudig je favoriete bus in Rotterdam via de website van Autohopper. Selecteer de gewenste huurauto of bestelbus, de vestiging en de huurperiode. Daarnaast heb je de keuze voor extra opties, zoals een navigatiesysteem, trekhaak of verhuispakket. Wil je last-minute een bus huren in Rotterdam? Neem dan telefonisch contact op, aangezien er vaak nog mogelijkheden zijn bij de Autohopper in Rotterdam.

Bovenstaand artikel is aangeleverd. Gemert Media is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Lees ook