Afbeelding

Dubbel Dof Li opent buitenbanen

Sport

HANDEL – Vanaf vrijdagmiddag 3 mei om 14.00 uur gaan op Handel bij Dubbel Dof Li – Boules Club Handel de balletjes rollen. Daar zijn ze namelijk al een tijdje flink in de weer. Doel is de realisatie van een mooie en gezellige Jeu de Boules accommodatie. Deze accommodatie gaat naast sportief plezier, ook een plek bieden om bij te kletsen met een kop koffie.

Om de Jeu de Boules spelers het gehele jaar door een plek te kunnen bieden, zijn zowel buiten- als binnenbanen nodig. Hopelijk krijgt de club op korte termijn groen licht voor de aanleg van de binnenbanen. De buitenbanen zijn inmiddels wel al speelklaar. Deze buitenbanen zijn bekostigd uit giften en leningen. De werkzaamheden zijn bijna allemaal uitgevoerd op vrijwillige basis. Hiervoor wil Dubbel Dof Li alle betrokkenen bedanken. 

Om de opening te vieren verzorgt de clubzin samenwerking met vrienden van Jeu de Boules club Plop uit Uden voor alle geïnteresseerden een gratis jeu de Boules kennismaking. Hierin wordt speluitleg gegeven tijdens het spelen van een aantal wedstrijdjes. Spelmateriaal is aanwezig, maar mocht je een setje ballen hebben, dan mag je die gerust meennemen. Je hoeft echter geen ervaring te hebben met het spel om aan deze kennismaking mee te doen. Iedereen is kortom welkom op vrijdag 3 mei van 14.00 tot 16.00 uur op het terrein van tennisclub Haveltweg 1 Handel. 

Na deze dag biedt de club iedereen de mogelijkheid om met een gezellige groep, bij mooi weer, 1 of 2 keer per week een balletje te gooien. Er is inmiddels al een flink aantal aanmeldingen binnen. Samen met de deelnemers gaat Dubbel Dof Li kijken welke momenten in de week het meest geschikt zijn. Ter kennismaking is ook de deelname hieraan dit seizoen kosteloos, belooft Dubbel Dof Li: “Wil je deelnemen aan de kennismakingsmiddag of heb je interesse om dit seizoen samen een balletje te gooien? Aanmelden is niet noodzakelijk, maar we waarderen een mailtje naar dubbeldofli@outlook.com of bel naar Ger (06-48731749).”

Lees ook