Afbeelding

Happy Boys steunt Gimmert Goes Alpe d’HuZes (GGAD6)

Nieuws

GEMERT - Gimmert Goes Alpe d’HuZes (GGAD6) heeft vanwege het 60-jarige jubileum van de vereniging Happy Boys een fantastische donatie ontvangen voor het goede doel Alpe d’HuZes. 

De vereniging Happy Boys heeft in het verleden al vaker aan een goed doel gedoneerd zoals onder andere aan KiKa. En nu bij het 60 jarig jubileum hebben het bestuur en de leden van deze vereniging dus besloten om 1.000 euro te doneren aan Alpe d’HuZes. GGAD6 wil Happy Boys daarvoor dan ook heel hartelijk bedanken: “Hoe fantastisch is dat!!” Daarnaast wil GGAD6 ook alle andere donateurs en sponsoren bedanken die tot nu al een bedrag van ruim 60.000 euro bij elkaar hebben gebracht. 

Na een heel succesvolle verkoopactie van de oliebollen op oudjaarsdag, de gesponsorde verkoop van worstenbroodjes met carnaval én de huidige verkoop van paashazen, hebben de leden van GGAD6 -na de Gooische vrouwenbingo van afgelopen weekend- als eerstvolgende actie een marktkraam staan op de rommelmarkt van GAC op Tweede Paasdag 1 april op het atletiekterrein. De opbrengst van alles wat door GGAD6 verkocht wordt tijdens deze rommelmarkt, gaat ook weer voor honderd procent naar het goede doel (Alpe d’HuZes). GAC sponsort behalve de kraamhuur bovendien de opbrengst van alle toiletbezoeken tijdens die dag. nDe andere activiteiten die door GGAD6 in de komende weken worden georganiseerd:  21 april, Historische optocht: locatie is Dorpscamping Gemert, Pandelaar 30, gezellig een hapje en drankje in de voortuin, 16 mei, BBQ voor ondernemers: locatie is Buskens Gastrobar, Ridderplein 37, Gemert, 26 mei: uitzwaaifeest GGAD6 met team Hoe Ist en team Berg Op: locatie is Dorpscamping Gemert, met live-muziek, hapje en drankje, springkussen, schminken, loterij, dienstenveiling etc.

Lees ook