Afbeelding

Tremeg Heren 2 strijdend ten onder

Sport

GEMERT - Zondag 12 november moest de Heren 2 van de Gemertse handbalvereniging Tremeg spelen tegen de Heren 1 van Handbal Tilburg. Dit keer in de vroege ochtend als eerste van de thuisspelende seniorenteams.  

In het begin van de wedstrijd toonden beide team zich gewaagd aan elkaar, de stand bleef dan ook ruim 8 minuten op 0-0. Er werd aan beide kanten volop gestreden om de eerste doelpunten. Die kwamen er ook, door de strijd in de verdediging van Tilburg werden er al snel twee penalty’s gegeven waarvan er, helaas voor Gemert, door Tremeg maar één benut werd. De stand liep op aan de kant van Tilburg en de Gemertse doelpunten bleven uit, waardoor Tilburg tijdens de rust was uitgelopen naar 7-13.
De tweede helft moesten de Gemertse handballers dus flink aan de bak. Er werd goed verdedigd door beide partijen waardoor de mannen uit Tilburg niet elke aanval konden afsluiten met een doelpunt. De mannen van Tremeg hadden ook zichtbaar moeite met de verdediging van Handbal Tilburg, die fysiek ook wat sterker was dan de Gemertse aanval.
Dit resulteerde nog in een spannende strijd, Tremeg leek even dichterbij te komen, maar moest de wedstrijd afsluiten met een eindstand van 18-23. In de laatste fase kreeg een speler van Tilburg nog wel even een rode kaart, wegens hinderen van een doorgebroken speler in de laatste 30 seconden.

Lees ook