JR Dakbedekkingen is Team van de Week.

WAC Gemert Wedstrijd van de Week

Sport

GEMERT - Deze week stond bij WAC Gemert de wedstrijd tussen team van de week JR dakbedekkingen en Vogels Metaalbewerking op het programma. In de competitie ontlopen beide teams elkaar weinig. Ze staan beiden in de middenmoot van de tweede klasse.

De wedstrijd begon met enkele slordigheden aan de kant van JR dakbedekkingen, maar deze werden niet afgestraft door Vogels. In de 5e minuut was een goede redding van doelman Daan Manders van JR benodigd om de 0-0 score op het bord te houden. In de 8e minuut zag Vogels Metaalbewerking Maikel Bus geblesseerd uitvallen, waardoor het team zonder wisselspelers verder moest. In de 10e minuut werd een goed afstandsschot van Brian Rademakers maar net naast getikt door de Vogels-doelman, Niek van Gerven. De teams hielden elkaar goed in evenwicht en echte grote kansen werden niet gecreëerd, mede door het sterke verdedigingsblok van JR met Jesper Jansen en Hans van Mierlo. In de 20e minuut leidde een goede individuele actie van Freek van Berlo tot een corner voor JR. Deze corner leverde helaas niets op. In de tegenaanval moest doelman Manders weer knap redden op een schot in de korte hoek van Joris Krol. In de 25e minuut probeerde aanvoerder Ron van Mierlo het namens JR met een afstandsschot, maar zijn schot mistte kracht en precisie. In de 28e minuut een counter voor JR, maar het schot van Freek van Berlo werd net naast getikt. 6 minuten voor het einde van de wedstrijd werd dan eindelijk gescoord. Na een scrimmage voor het doel van JR was het Per van Niftrik die de 0-1 voor Vogels kon binnenschieten. In de laatste minuten ontstond er nog een overtalsituatie voor JR dakbedekkingen, maar deze wisten ze niet te verzilveren, waardoor de drie punten in de tas van Vogels Metaalbewerking verdwenen.

De koploper in deze klasse zal waarschijnlijk een van de vroegste kampioenen ooit worden. Doe-Het-Zelf-Wasstraat kwam weer een stapje dichterbij en behield de ongeslagen status door ditmaal met 10-2 te winnen. Jop Vermeulen, Mike van Oorschot en Alvin van Mierlo waren ieder goed voor 3 doelpunten deze avond. Als de uitslagen meezitten kunnen ze volgende week hun feest al vieren. In de hoofdklasse maakte nummer 3 Commanderij 1 geen fout door met 6-0 te winnen mede dankzij 3 doelpunten van Koen Gieling. Hierdoor verkleinden ze hun achterstand op koploper Spier/vd Meijs, welke niet in actie kwam, weer tot 3 punten. In de eerste klasse komt de titel voor Van Heugten Baddesign ook steeds dichterbij. Op tweederde deel van de competitie is hun voorsprong opgelopen naar 14 punten door met 9-4 te winnen van naaste belager van Schijndel Dakbedekkingen. Jeroen van Moorsel nam 3 doelpunten voor zijn rekening. In de derde klasse morsten beide koplopers punten. Eerst was het Logan’s Pub/Baggermans PVC Vloeren dat kansloos met 4-0 verloor van Spier Timmerwerken/van Schijndel Dakbedekkingen en later op de avond kwam koploper Wereldkeuken niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Martens Dakbedekkingen 2. Ook in deze klasse haalde Temple Challenge/School Tuiniers hard uit door met maar liefst 8-0 te winnen mede dankzij 3 doelpunten van Paul van Lieshout.

Uitslagen 22 februari

Logans Pub/Baggermans PVC-Spier Timmerw./Schijndel Dak 0-4; Temple Challenge/School Tuiniers-Happy Boys 1 8-0; Wereldkeuken-Martens Dakbedekkingen 2 2-2; van Schijndel Dakbedekkingen-van Heugten Baddesign 4-9; Keurslager Danny Megens Foodies & Zo 5-4; Happy Boys 2-H. vd Boomen Schilderwerken 1-6; Commanderij 1-Outdoor Island 6-0; Auto Mundi/@Harmse-Doe-Het-Zelf-Wasstraat 2-10; van Asseldonk Aardbeien-Opsteen 3-0; van Dijk Groep/Connect4it-Logan’s Pub 1-1; JR Dakbedekkingen-Vogels Metaalbewerking 0-1; Dirk’s Angels-KentekenplaatOnline.nl 2-1; Muro Steencreaties-Happy Boys 3 1-4; La Compagnie/Sidekix-vv VMW/GV Werkadvies 2-1

Programma 29 februari

Hal 1: 18:30 van Schijndel Dakbedekkingen-vv VMW/GV Werkadvies; 19:06 La Compagnie/Sidekix-H. vd Boomen Schilderwerken; 19:42 Happy Boys 2-KentekenplaatOnline.nl; 20:18 Dirk’s Angels-Commanderij 3/Rooijackers woon.; 20:54 Outdoor Island-Muro Steencreaties; 21:30 Happy Boys 3-Spier/vd Meijs

Hal 2: 18:30 Vogels Metaalbewerking-van Dijk Groep/Connect4it; 19:06 Logan’s Pub-van Asseldonk Aardbeien; 19:42 Opsteen-Auto Mundi/@Harmse; 20:18 E-Bikeaccu.nl Prime Gym-Commanderij 1; 20:54 Machinehandel vd Biggelaar-Rauw & Gauw; 21:30 Doe-Het-Zelf-Wasstraat-JR Dakbedekkingen