Afbeelding

Gemert naar koploper Barendrecht

Sport

GEMERT - Gemert 1 gaat zaterdag op bezoek bij de lijstaanvoerder in de derde divisie, BVV Barendrecht. De ploeg van trainer Leen van Steensel kan zich in de razendspannende titelstrijd geen puntverlies veroorloven. De zwartwitten willen het duel in Zuid-Holland aangrijpen om de zure nasmaak van het gelijkspel tegen sv Meerssen weg te spoelen.

BVV Barendrecht, dat voor het seizoen al gold als een van de favorieten voor de titel, is ijzersterk uit de winterstop gekomen. De roodwitten namen een paar weken geleden de eerste plaats in de derde divisie over van SteDoCo en hebben op dit moment een voorsprong van drie punten op de ploeg uit Hoornaar. 

Gemert kan zaterdag sowieso rekenen op een warme ontvangst. Ook omdat de gastheer nog weleens zal terugdenken aan die koude zaterdagavond eind oktober, toen Barendrecht in Gemert een pijnlijke 4-1 nederlaag leed. 

Gemert is dus gewaarschuwd. De 3-3 tegen Meerssen voelde na de 3-0 voorsprong als een ijskoude douche, maar de ploeg kan zich vasthouden aan de wetenschap dat het tegen topteams vaker goed voor de dag komt, getuige ook de 1-3 bij nummer twee SteDoCo twee weken geleden. 

Het duel op sportpark de Bongerd begint zaterdagmiddag om 14.30 uur.

Lees ook