Afbeelding

Arthur Ebeling en Cindy Peress live in De Bunker Gemert

Uit

GEMERT - Tijdens de Kitchen Sessions spelen Arthur Ebeling en Cindy Peress originele nummers en interessante covers. Donderdag 28 maart laat het duo van zich horen tijdens een Tuney-concert bij De Bunker in Gemert.

Artiesten die tijdens het optreden in covers voorbij komen zijn onder andere Ray Charles, Steely Dan, Tom Waits en The Beatles. De Kitchen Sessions zijn tijdens de covid lockdown ontstaan. Er werd door Arthur Ebeling en Cindy Peress veel gejammed in de de keuken, met twee gitaren en twee stemmen. Cindy Peress Is bekend als blues- en soulgitarist en zangeres met een gigantisch eigen repertoire. Arthur Ebbeling is een Nederlandse muzikant, zanger en componist. Karakteristiek is zijn spel op zijn oranje Gretsch gitaar, in een wat jazzy rhythm & blues stijl. Het optreden op donderdag 28 maart start rond 21.30 uur. Entree 5 euro.

Een dag later, op vrijdag 29 maart, landt de Vinylclub weer in De Bunker. Tussen 20.00 en 2.00 uur draaien de huis-dj’s ‘de beste muziek van het beste medium’. Deze editie staat de letters P, Q en R centraal. Toegang gratis.

Zaterdag 30 maart opent De Bunker de deuren voor Just Meet. Deze avond staat ontmoeten centraal. Met bijvoorbeeld een bordspel, een potje pool of gewoon gezellig wat kletsen. Deuren open om 20.00 uur, toegang vrij.

Lees ook