Impressie van de Experience in 2014. (foto: Joost Duppen)
Impressie van de Experience in 2014. (foto: Joost Duppen)

Festivalbeleving in De Mortel tijdens Experience

Nieuws

DE MORTEL - Meezingen en swingen met nummers van Whitney Houston en Beyoncé, maar ook met Boney M en Coldplay? Kom dan samen met al je vrienden en familie naar Rhythm of the Light Experience op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei, georganiseerd door Fanfare St Lucia in De Mortel. 

‘Het wordt een spectaculaire show’, aldus de commissie. ‘Iedereen die een liefhebber is van muziek, uitgaan of festivals moet hierbij aanwezig (willen) zijn. Honderden mensen in een grote tent, te midden van een adembenemende show en decor die genieten van zowel eigentijdse als klassieke muzieknummers. Uitgevoerd door zo’n 70 muzikale artiesten op het podium. De ervaring zal zeker niet onderdoen aan die van een festival. En dat in zo’n klein dorp’. 

Het evenement wordt een samenkomst van veel ijzersterk en lokaal talent. ‘Er komt ook heel wat kijken bij de organisatie van zo’n groot evenement. Vele vrijwilligers zijn betrokken bij de organisatie: maar liefst 11 vocalisten uit de regio, 5 comboleden, dans en choreografie, regisseurs, ontwerpers, technici, kappers en visagisten, cameramensen, verkeersregelaars, EHBO, sponsoren en nog vele vrijwilligers meer.’ 

Op vrijdagavond-show zijn uitsluitend zitplaatsen verkrijgbaar voor muziekliefhebbers die graag komen luisteren. De zaterdagavond-show bestaat uit alleen staanplaatsen, waardoor het dak van de tent letterlijk en figuurlijk geblazen kan worden. 

Op social media werd al ingekopt dat “al vele mensen ‘het licht gezien’ hebben” (refererend aan het thema ‘licht’) door kaartjes te kopen voor het spektakel. Inmiddels is 82% van alle beschikbare tickets verkocht. Tickets zijn te bestellen via www.stlucia100.nl of bij de verkooppunten Siebers Bloemwerkers en Café-Zaal ’t Anker. (Gemerts Nieuwsblad is mediapartner van Rhythm of the Light Experience).

Lees ook