Afbeelding

Keizersberg Bouw zet activiteiten Jos van den Elzen en ZN voort: nieuwe naam voor vertrouwde service en kwaliteit

Ondernemend

GEMERT-BAKEL “Wij leveren de vertrouwde, betrouwbare en snelle service die mensen van oudsher gewend zijn. Alleen doen we dat onder een nieuwe naam en vanaf een nieuwe locatie”, vertelt Tijn van Deurzen namens familiebedrijf Keizersberg, waar Keizersberg Bouw en Keizersberg Containers onder vallen. Sinds afgelopen juli heeft Keizersberg de activiteiten overgenomen van Jos van den Elzen en Zn., dat gevestigd was aan de Leije 3 in Gemert. “Jos van den Elzen was een begrip in Gemert en omgeving als het om grond- en sloopwerk en om containerverhuur ging”, vervolgt Tijn. “Toen we hoorden dat die activiteiten vanwege overnames misschien zouden stoppen, zijn wij direct in actie gekomen. We wilden niet dat die uit Gemert zouden verdwijnen.” En dus is op een ruim opgezet bedrijfsperceel aan de Fuik 12 in Handel volop plek gecreëerd voor alle activiteiten van Keizersberg Bouw en Keizersberg Containers.

Containerverhuur en -transport

“We verhuren containers voor de professionele en de particuliere markt”, vertelt Tijn enthousiast. “We hebben containers en containerbakken van 8 tot en met 40 kuub. Voor de wat kleinere projecten, bijvoorbeeld bij mensen thuis, werken we met bakken van 2 tot 6 kuub.” Keizersberg hanteert daarbij de snelle service waar Jos van den Elzen om bekend stond. Als een klant belt moet er in principe binnen twee uur een container ter plekke zijn, benadrukt Tijn: “Het kan niet zo zijn dat er tien man niet vooruit kan omdat wij te laat zijn.”

Afvalverwerking 

Behalve de verhuur en het transport van containers, zorgt Keizersberg voor verwerking van de inhoud. Het terrein aan de Fuik is dusdanig ingericht dat bijvoorbeeld bouwafval als puin en hout, groenafval of grover vuil gescheiden ingeleverd en opgeslagen kan worden. “Voor het afval dat met de containers terugkomt”, wijst Tijn op de verschillende inzamelingsplekken. “Maar mensen kunnen hier ook met hun eigen aanhanger komen.” Een extra service die Keizersberg biedt is het geven van advies, voegt Tijn toe: “Zodat de mensen weten hoe ze het afval grofweg kunnen scheiden. Dat scheelt vervelende verrassingen achteraf.” Ook voor hemzelf trouwens, voegt hij er lachend aan toe: “Zaken als asbest of chemisch afval nemen we niet aan. Daar kunnen wij niks mee.”

Sloopwerkzaamheden

Keizersberg Bouw laat zich daarnaast gelden als betrouwbare partner voor alle voorkomende sloopwerkzaamheden. “Van grote projecten tot eenvoudige klussen bij mensen thuis”, verduidelijkt Tijn. “We hebben een breed machinepark, met onder meer een rupskraan, mobiele sloopkranen en minigravers, waardoor we eigenlijk elk project wel aankunnen.”

Grondwerk

Behalve sloopwerk verzorgt Keizersberg Bouw allerlei soorten grondwerk. Hierbij valt te denken aan het bouwrijp maken van een bouwperceel, de voorbereidingen voor bestratingswerk of het graven van sleuven voor leidingen of rioolbuizen. “En we graven regelmatig kelders uit. Of de bak voor een zwembad”, somt Tijn wat voorbeelden op.

Zandhandel 

In het verlengde van het grondwerk levert Keizersberg Bouw allerlei soorten zand. Mensen kunnen aan de Fuik 12 terecht voor bijvoorbeeld metselzand, straatzand of ophoogzand. “Dat kunnen we afleveren op elke gewenste locatie”, zegt Tijn. “Maar iedereen, van bouwbedrijf tot particulier, is ook welkom om het zand hier zelf op te halen.” Het is bij dat laatste wel raadzaam om vooraf even contact op te nemen, voegt hij direct toe: “Zodat je zeker weet dat er iemand van ons aanwezig is.” Het past bij de service die we met Keizersberg Bouw willen bieden, besluit Tijn: “We zorgen er voor dat we altijd voor onze klanten klaar staan. Daar moeten mensen op kunnen vertrouwen.” 

Keizersberg Containers en Keizersberg Bouw Fuik 12 5423 VT Handel 0492 361 255 / 06 224 28 567 https://www.facebook.com/josvdelzen

Lees ook