Afbeelding

TechTown Boekel 2024

Ondernemend

BOEKEL - Een grootse open dag waarmee we mensen enthousiast maken voor de wereld van techniek: dat is TechTown Boekel. Op zondag 7 april openen tussen 10.00 en 16.00 uur liefst tien bedrijven in Boekel de deuren en presenteren diverse onderwijsinstellingen zich aan het publiek. Ben jij ook van de partij?

TechTown Boekel gaat over techniek in de breedste zin van het woord. Van auto- en metaaltechniek tot software-engineering en data-analytics, en alles daartussenin. Ons doel? Eens per twee jaar laten zien hoe mooi én veelzijdig de wereld van techniek is.

Zoek je een stage of afstudeerplek? Een opleiding of leer-werkplek? Een leuke baan? Of wil je de wereld van techniek ontdekken? Dan is Boekel op 7 april the place to be! Op industrieterrein De Vlonder kun je kennismaken met Van Doren Engineers, Vanboxtel, Vlonder Plaatwerk, Verbrugge Koeltechniek, Metallure, Melis Techniek en Black Box Engineering. Buiten het industrieterrein openen Outbound, Imotik (Zandhoek) en Electro World Wim van de Broek (Runstraat) de deuren. Ook diverse onderwijsinstellingen zijn van de partij, zoals Avans Hogeschool, Summa College, Koning Willem 1 College, Commanderij College en Udens College.

Alle organisaties en scholen vullen TechTown Boekel op hun eigen manier in. Eén ding is zeker: het wordt een leuke dag voor jong en oud, waarbij van alles te zien en te beleven is. Ga vooral langs op álle locaties, want je kunt met een leuke speurtocht een mooie prijs winnen: een splinternieuwe JBL Bluetooth Speaker.

TechTown Boekel 2024 Wanneer: zondag 7 april van 10.00 tot 16.00 uur. Waar: Boekel. Meer informatie: www.techtownboekel.nl.

Lees ook