Afbeelding

Winst voor Gemertse tennisjeugd

Sport

GEMERT - Op een zonovergoten zondag 14 april stond het team Groen 10 t/m 12 jaar Zondag – Gemert 1 klaar voor de tweede speelronde in de voorjaarscompetitie, deze keer tegen ’t Root 1 uit Asten. Het team bestond deze dag uit Zenn Vermeulen, Milan Machiels, Floris Machiels, Mees van Grunsven en Fenn van Nuenen, terwijl ze jammer genoeg Pieter Thijs en Lenn Schrama moesten missen.

De enkelpartijen werden gespeeld door Zenn, Milan, Fenn en Floris. Ondanks het vroege uur waren ze allemaal scherp en vastberaden. Gelukkig resulteerde dit in overwinningen voor Zenn, Fenn en Floris.

Met hernieuwde energie verzamelde het team zich rond Milan om hem aan te moedigen tijdens zijn enkelwedstrijd. Hoewel hij een mooie strijd leverde, moest hij uiteindelijk zijn tegenstander feliciteren.

Desondanks stonden ze nog steeds voor met 3-1 na de enkelpartijen waardoor ze met een goede voorsprong de dubbels tegemoet gingen.

De dubbels werden gespeeld door Zenn en Milan, en Floris samen met Mees. Terwijl Floris en Mees overtuigend de overwinning binnenhaalden, ondervond het duo Zenn en Milan meer weerstand. Een spannende eerste set werd in een zenuwslopende tiebreak gewonnen, na een overtuigende tweede set werd ook de laatste wedstrijd met winst afgesloten, waardoor ook het laatste punt van deze ochtend naar het Gemertse team ging.

Na zes mooie wedstrijden stond uiteindelijk de eindscore op 5-1 in het voordeel van Gemert.